Sales representative till Segers

Vill du höja restaurangupplevelsen tillsammans med oss? Vi på Segers går till jobbet varje dag för att göra allt vi kan för att höja restaurangupplevelsen med trendskapande yrkeskläder. Nu utökar vi vår säljkår med ytterligare en relationsskapande säljare som vill dela vår passion och driva försäljning.

DIN FRAMTIDA ARBETSGIVARE
Segers är ett familjeföretag sedan 1943 och på huvudkontoret i Borås arbetar ca 25 personer med försäljning, produktutveckling, IT, inköp, ekonomi samt marknadsföring. Vårt varumärke är marknadsledande inom HoReCa (hotell, restaurang, café) och vi är engagerade som sponsorer till bl.a. Svenska och Norska Kocklandslaget, Årets Kock, Svenska Konditorlandslaget och Årets Konditor. Segers produktion sker i egna fabriker i Ukraina och Pakistan medan produktionsplanering och inköp sker från Segers anläggning i Estland. Segers hemmamarknad är Norden, och utöver detta finns säljkontor i Estland för marknaden i Baltikum samt ett säljkontor i Holland för Beneluxländerna. Totalt antalet anställda i koncernen med produktionspersonal är vi ca 350 personer. Segers omsätter ca. 110 MSEK och vi har en stark plan för tillväxt.

VAD ERBJUDER ROLLEN?
Som vår Sales Representative blir du en nyckelspelare i att ytterligare stärka Segers närvaro på marknaden genom att sälja våra standardprodukter av arbetskläder direkt till kunder och partners. Varje dag erbjuder något nytt – ingen är lik den andra, men vanliga arbetsuppgifter är; • Skapa och underhålla relationer med kunder och partners med målet att stänga affärer. • Representera Segers vid branschevent och mässor. • Säkerställ användandet av och utbilda kunder i våra digitala lösningar. • Informera kunder om vårt sortiment, digitala verktyg och hållbarhetsinitiativ. • Hantera dokumentation och administration i vårt CRM-system. I denna roll har du ca 20 resdagar per år med övernattningar. Övrig tid spenderas främst på kontoret i Borås. Du rapporterar till Sales Manager och ingår i en säljkår med ca 6 kollegor.

VEM ÄR DU?
Som person är du kund- och säljorienterad som utstrålar en positiv attityd och har en passion för att marknadsföra varumärket Segers genom att bygga varaktiga relationer. Du är en orädd "do-er" med en förmåga att lösa problem på kreativa och innovativa sätt och du har en inre drivkraft att alltid vara ett steg före, proaktiv med andra ord. Du har påbörjat din säljkarriär och har erfarenhet av direkt kundkontakt där fokus varit relationsskapande försäljning. Du besitter god digital kompetens och är skicklig i användandet av MS Office och CRM-verktyg. Du kan kommunicera på både svenska och engelska mycket bra samt har B-körkort. Har du dessutom erfarenhet inom textil- eller yrkesklädesbranschen samt ett stort intresse för HoReCa-sektorn skulle det vara starkt meriterande för rollen. Även en slutförd utbildning med inriktning affärsmanskap/försäljning ses som meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt motivation och intresse för branschen.

ÄR DETTA DIN PERFEKTA MATCH?
På Segers får du möjligheten att arbeta i en organisation där kreativitet och personligt ansvar går hand i hand med att leverera produkter och tjänster som höjer restaurangupplevelsen. Hos oss är beslutsvägarna korta, vilket ger dig stor frihet att agera och prioritera. Du får chansen att äga din tid och ditt arbete, med ett stort personligt ansvar. På Segers tar vi ansvar inte bara inom våra arbetsområden utan också i våra lokalsamhällen. Vi har bidragit med allt från hjärtstartare till sjukhus och material till skolor, till att sponsra den lokala musikskolan i Ukraina. Om du vill vara med och göra skillnad i en spännande bransch och i ett företag som värderar både sina anställda och sitt samhällsansvar, då är Segers platsen för dig.

OM TEAM EFFEKTIV
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 25 februari 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Pauline Vehniäinen på pauline@effektiv.se

SÖKORD
account manager, sales, säljare, representant, yrkeskläder, textil, restaurangbranschen