Förädla din kockrock med Namnbrodyr

Förkläde eller kockrock med brodyr

Letar du efter en kockrock med namnbrodyr eller brodyr av flaggor? Nu kan du enkelt beställa förkläden och kockrock med brodyr och sätta din egen prägel på ditt plagg. Välj mellan 6 olika stilar och 10 olika trådfärger eller 10 av de mest förekommande flaggorna i Europa. 

Storlekar

För namnbrodyr på rock, skjorta, tröja så är versalhöjden på bokstäverna 8 mm. Vid namnbrodyr på förkläde är versalhöjden 16 mm. Största möjliga logobrodyr är 9 cm på vänster bröst och 12 cm på bröstlapp/förkläde. Avvikelser kan förekomma på enstaka modeller.

Stilar / typsnitt

Brodyr av namn, titel och/eller restaurangnamn. Du kan välja mellan 6 olika stilar. Brush Script, Designer new, Script Grande, Block Light, Block, Goudy Bold New.

Trådfärger

Vi har gjort ett urval av de 10 vanligast förekommande trådfärgerna vid namnbrodyr. I dagsläget kan vi inte erbjuda andra färgalternativ. Vid brodyr av logotype finns ett stort urval av färger.

Namnbrodyr

Förädla din rock genom att brodera ditt namn, titel och/eller namn på restaurangen. Du kan brodera upp till 3 rader med 20 tecken på varje rad. Dock kan vissa avvikelser förekomma, t ex barnrockar eller damrockar i små storlekar.

Flaggbrodyr

Välj bland de 10 vanligaste flaggorna att brodera på kragen på din kockskjorta. Önskar du någon annan flagga? Kontakta oss så ser vi vad vi har tillgängligt i vår brodyrkortsbank. Finns inte flaggalternativet i pop-upen för brodyr på kragen inte lämplig att brodera på på grund av storlek, form eller material.

Logobrodyr

För brodyr av företagslogo tar vi endast emot vektoriserade filer. Ett brodyrkort för den unika logotypen eller storleken behöver tas fram med en startkostnad. Vi matchar sedan din företags logotype med våra aktuella trådfärger. Notera att små detaljer eller komplicerade former inte lämpar sig för brodyr. Work in progress