STORLEKSGUIDE

Hitta rätt storlek för dina nya arbetskläder!

LÄS VÅRA RECENTIONER

På vår hemsida finns 631 150 recensioner från våra kunder och de har en massa bra information om våra storlekar. Ofta skriver kunderna vad de själva har för mått, så att du kan jämföra med dina egna. Du kan också filtrera recensionerna baserat på storlek och se vad andra kunder tycker om plagget i just den storleken.

ANVÄND VÅR STORLEKSTABELL

Det bästa sättet att hitta rätt storlek är att mäta dig själv och jämföra dina mått med vår storleksguide. Ta hjälp av någon du känner om det känns svårt att mäta på egen hand. Var särskilt noga med höft-/stussmåttet vid köp av byxor och bröst-/bystmåttet när du ska köpa en kockrock.

SÅ HÄR MÄTER DU

Tänk på att det är kroppens äkta mått vi söker, så mät dig gärna i dina underkläder.

Tips! Har du inget måttband kan du använda dig av ett snöre och sedan mäta snöret mot en tumstock eller linjal.

Bröst/bystmått

Placera ett måttband runt kroppen i bröst/bysthöjd där bysten är som fylligast. Se till att måttbandet inte sitter för sträckt eller för löst. Håll inte andan medan du mäter. Jämför med vår storleksguide.

Stussmått

Placera ett måttband runt stussen på det bredaste stället. Se till att måttbandet inte
sitter för sträckt eller för löst. Mät och jämför med vår storleksguide

Midjemått

Placera ett måttband runt midjan på det smalaste stället, håll inte andan. Se till att måttbandet inte sitter för sträckt eller för löst. Mät och jämför med vår storleksguide.

Kragmått

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Innerbenslängd

Placera ett måttband under den lägsta sömmen vid skrevet och mät ner till marken/foten. Se till att måttbandet inte sitter för sträckt eller för löst. Mät och jämför med vår storleksguide.

Ta dina mått

A = Bystvidd: tas över högsta punkt.
B = Midja
C = Stuss: tas över bredaste stället.
D = Innerbenlängd, plaggmått.
Utgå från stussmått vid storeksbestämning för byxor.
Utgå från byst-/bröstvidd vid storleksbestämning på överdelar