LIMITED EDITION - KOCKROCKEN FRÅN ÅRETS KOCK

Nu erbjuder vi exklusivt att kunna lägga förorder på den specialutformade "Årets kock rocken 1110 / 1111" till ett väldigt förmånligt pris! Så förboka din limited edition rock redan idag!

Limited edition
– endast under oktober

Lägg din order redan idag. Sista beställningsdag är 27/10. Vi syr sedan upp beställda rockar exklusivt, så se till att säkra ditt unika exemplar!

Jubileumsrocken
– en hyllning till Årets kock 40 år

Välj om du vill brodera jubileums-logotypen för Årets kock 40 år på höger arm kostnadsfritt.

En rock med unika detaljer
och tyg med hög stretchighet

Den specialdesignade rocken har ett slitstarkt tyg med hög stretchighet och Segers green - ett miljöbättre material. Tvättbar 85 grader.

Årets finalister

Desirée Jaks

“Jag vill få möjligheten att ha en tyngre röst i utvecklandet av branschen där vi kan jobba hållbart längst med hela kedjan och få branschen mer attraktiv för nya generationer.”

Henric Herbertsson

“Att kunna vinna och titulera sig som Årets Kock är något som jag alltid har drömt om!”

Oskar Persson

“Jag vill vinna för att utveckla mig själv, samt att jag i framtiden vill vara med att driva tävlingen framåt från andra sidan köket.”

Christian Siberg

“Årets Kock är en bra plattform och gör det möjligt att få en chans att vara med och utbilda samt påverka svensk gastronomi.”

Marcus Bremdal

“Jag är och har varit sugen på att öppna en egen restaurang och tror att en vinst i Årets Kock kan ge mig rätt möjlighet för att kunna förverkliga denna dröm. En vinst i Årets Kock skulle betyda allt för mig.”

Markus Pettersson

“Att tävla i Årets Kock är något jag alltid har velat göra. Jag har under hela min karriär aldrig tävlat i matlagning. Nu känner jag att det är dags för mig att utmana mig själv, vidga mina vyer och se ifall att tävla är något för mig ändå!”

Luqaz Ottosson

“Jag har följt Årets Kock sedan jag var barn och har alltid tyckt att det är en spännande och inspirerande tävling som jag gärna skulle vilja vinna en dag.”

Louise Johansson

“Jag vill vinna för att jag älskar att tävla i matlagning. Det är roligt att utvecklas genom Årets Kock och efter att ha tävlat två gånger tidigare är jag extremt sugen på att vinna Årets Kock 2023.”